O nama

VIMS-elektrik je preduzeće koje se bavi proizvodnjom elektrotehničke opreme široke primene. Delatnost u kojima proizvodi VIMS-a imaju primenu su medicina, zlatarstvo i mašinstvo, a proizvodni program je širok i samo neki od njih su: destilatori, sterilizatori, peći za žarenje, prese, polir mašine, livnice.
O kvalitetu najbolje govori činjenica da su proizvodi prisutni na tržištu jos od 1993. god. kao i njihovi mnogobrojni korisnici širom zemlje i inostranstva. VIMS elektrik se nalazi u Tršiću nedaleko od Loznice i 150 km od Beograda. Naš objekat obuhvata površinu od 750m2 poslovnog i proizvodnog prostora. Vlasnik i osnivač je inženjer Milojko Dragićević sa svojim dugogodišnjim iskustvom i kvalitetom proizvoda, što potvđuje zlatna medalja i diploma za kvalitet i dizajn. Kvalitet proizvoda je rezultat naših kako stalno zaposlenih radnika tako i spoljnih saradnika iz ove oblasti. Proizvodnja je kompletno opremljena sa svim potrebnim mašinama i aparatima sa minimalnim korišćenjem usluga kooperenata.
Naši proizvodi nalaze se u ordinacijama, institutima, fakultetima, laboratorijama i radionicama širom Srbije i Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske, Nemačke, Bugarske i Rumunije. Garancija je 1 ili 2 godine, zavisno od proizvoda i u okviru tog roka pružamo informacije o eventualnim kvarovima i vršimo servis. Ako nas posetite, naš razgovor neće biti propraćen samo katalozima i teoretskom prezentacijom, već i konkretnim proizvodima koje možete videti i probati.
Vims Elektrik